εκθεση holz

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ξύλινων κουφωμάτων HOLZ ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας εξωτερικών και εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων, επίπλων υπνοδωματίου (ντουλάπα) και επίπλων κουζίνας. Το 1993 η εταιρία εξελίσσει  και ενισχύει την ποιότητά της κατασκευάζοντας από τότε ξύλινα κουφώματα με γερμανικές προδιαγραφές.

Η επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Επισκοπή Αγυιάς Χανίων με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και εκθεσιακό χώρο στα Χανιά.

Η πολιτική της επιχείρησης είναι η σαφής διάγνωση των αναγκών και προσδοκιών των πελατών της και η εξασφάλιση της – όσο το δυνατόν – μεγαλύτερης ικανοποίησής τους. Γι΄ αυτό το λόγο, παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα της και μετά την πώληση.

Παράλληλα φροντίζει ώστε να επιτυγχάνεται το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος μέσα από διαδικασίες συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών μελέτης, αναζήτησης υλικών και κατασκευής.

Ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας των ξύλινων κουφωμάτων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρώτες ύλες ελεγμένες και πιστοποιημένες.

εγκαταστάσεις Holz

ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Η HOLZ εισάγει σύνθετη – τρικολλητή ξυλεία MERADI η οποία έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία και ξήρανση ώστε τελικά το ξύλο να έχει σχετική υγρασία 12%.Αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής είναι η εξάλειψη του “πετσικαρίσματος” (στράβωμα) του ξύλου και των προβλημάτων βαφής (ξεφλούδισμα). Στη συγκεκριμένη ξυλεία το υλικό βαφής εμποτίζει το ξύλο σε βάθος ενός χιλιοστού.

Τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπόμενα υδατοδιαλυτά με εξαετή εγγύηση.Υπάρχει μεγάλη γκάμα φυσικών χρωμάτων καθώς και όλη η χρωματική κλίμακα RAL. O κύκλος βαφής που ακολουθείται, σε συνδυασμό με την πρώτη ύλη, προσφέρει πλήρη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται κλειδώνουν περιμετρικά στο κούφωμα για μεγαλύτερη ασφάλεια  και αντέχουν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες όπως η αλμύρα της θάλασσας κλπ. Παράλληλα μας δίνουν την δυνατότητα πολλών και σύνθετων κατασκευών.

Τα κουφώματα έχουν διπλά λάστιχα για τέλεια στεγανότητα, διπλά κρύσταλλα Ευρωπαϊκά  και νεροσταλάκτη ανοδιωμένου αλουμινίου. Στα πλαίσια επιλογής του τύπου κρυστάλλου  υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης  ενεργειακών αλλά και τριπλών υαλοπινάκων  για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας  και για αποτελεσματικότερη ηχομόνωση αντίστοιχα.

Το ξύλο, καθώς έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών, θεωρείται ενδεδειγμένο δομικό υλικό. Επιπρόσθετα, ως φυσικό προϊόν, υπάρχει άφθονο στη φύση, ανήκει στους ανανεώσιμους πόρους και με δεδομένη την κατάλληλη και σωστή διαχείριση του δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στο περιβάλλον από το οποίο προέρχεται. Το ξύλο ως υλικό έχει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα.